Hans en Claudia

In eerste instantie hadden we het plan om de scheiding zelfstandig te regelen. Een ouderschapsplan en convenant dachten wij zelf wel even in elkaar te draaien maar dat bleek nog verdraaid lastig. Over zaken rond de opvoeding van onze kinderen konden wij het gemakkelijk eens worden en de inboedel was binnen enkele minuten verdeeld. De moeilijkheid zat hem vooral in het financiële stuk en in de omgang met elkaar. Hoe blijf je als ouders van je kinderen dichtbij elkaar in een situatie waarin je een lange liefdesrelatie plotsklaps verbreekt? En op welke wijze richt je een nieuwe veilige financiële positie in voor jezelf? Met deze vragen en alles wat daarbij nog meer kwam kijken heeft Jacques ons uitermate goed geholpen en waren wij binnen enkele weken in het bezit van een ondertekend convenant en een prima ouderschapsplan. 

Mediation in het Gooi onder leiding van Jacques raad ik anderen zeer zeker aan. Een menselijke benadering waarin ik mezelf kon zijn tijdens een uitermate lastige situatie in mijn leven. 

Hans

Wat voor mij het meest waardevol is geweest waren jouw flexibiliteit en ‘ik-zeg-wat-ik-doe-en-ik-doe-wat-ik-zeg’-mentaliteit, Jacques. Daarnaast vind ik de menselijkheid in het traject ontzettend plezierig. Ik heb continu het gevoel gehad dat we in goede handen waren tijdens een moeilijke periode waarin er veel op me afkwam.

Claudia

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *